Rólunk

Víziónk

Célunk, hogy az AquaMatic víztisztító rendszereivel megoldást kínáljunk az irodákban, üzemekben és gyárakban előforduló vízminőségi problémákra. Az AquaMatic víztisztító rendszerekkel a munkavállalók mindig kristálytiszta, kellemes ízű és egészséges ivóvízhez juthatnak, ami javítja az egészségüket, növeli a teljesítményüket és hozzájárul a cég eredményességéhez.

Küldetésünk

Az Aquamatic küldetése, hogy Magyarországon és a környező országokban a legjobb minőségű és legjobb ízű ivóvizet biztosítsa ügyfeleinek, megkönnyítve ezzel mindennapi életüket és hozzájárulva egészségük megőrzéséhez. Célunk, hogy az emberek széles köréhez eljuttassuk az ivóvíz minőségének fontosságát és felhívjuk a figyelmet a környezetvédelemre is. A legmagasabb színvonalú szolgáltatás és ügyfélkapcsolat biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és kiterjedt szervizhálózatunkat.

Több tízezer ember használja gépeinket, nap mint nap.

Az AquaMatic vízadagoló automata egy rendkívül praktikus, kis helyigényű berendezés, amely a ma ismert egyik legmodernebb víztisztító technológiával a rossz állapotban lévő hálózati vízekből is képes kiváló minőségű, ásványi anyagokat megtartó ivóvizet készíteni.

10+

Év tapasztalat

Miért válassz minket?

Koncentrálunk a munkánk pontos elvégzésére

A szűrőberendezéseket és a vízadagolót is rendszeresen, ütemterv alapján karbantartjuk.

Hogyan működik az AquaMatic?

Az AquaMatic vízadagoló automata négy fő szűrővel ellátott, melyek a szűrési feladatok közel egészét elvégzik, mindennapi használatra ajánlott készülék. Ez a berendezés a vízből kiszűri azokat az anyagokat, amelyek az emberi szervezet számára károsak, de a hálózati vízben sajnos megtalálhatóak.

Ezek után egy UV-technológia segítségével megakadályozza a megszűrt vízben a  baktériumok szaporodását. Így Ön teljes biztonsággal fogyaszthatja a végeredményt, az AquaMatic által előállított kristálytiszta ivóvizet.

Melyek ezek az anyagok?

  • lebegő szennyeződések (rozsda, homok, iszap, vízkőszemcsék)
  • íz- és szagrontó anyagokat
  • teljesen eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt
  • teljesen eltávolítja a klórszármazékokat
  • nagy hatékonysággal elpusztítja a mikroorganizmusokat (baktérium, vírus, gomba)
  • nem szűri ki a hasznos ásványi anyagokat