Rólunk

Víziónk

Célunk, hogy az AquaMatic víztisztító rendszereivel megoldást kínáljunk az irodákban, üzemekben és gyárakban előforduló vízminőségi problémákra. Az AquaMatic víztisztító rendszerekkel a munkavállalók mindig kristálytiszta, kellemes ízű és egészséges ivóvízhez juthatnak, ami javítja az egészségüket, növeli a teljesítményüket és hozzájárul a cég eredményességéhez.

Küldetésünk

Az Aquamatic küldetése, hogy Magyarországon és a környező országokban a legjobb minőségű és legjobb ízű ivóvizet biztosítsa ügyfeleinek, megkönnyítve ezzel mindennapi életüket és hozzájárulva egészségük megőrzéséhez. Célunk, hogy az emberek széles köréhez eljuttassuk az ivóvíz minőségének fontosságát és felhívjuk a figyelmet a környezetvédelemre is. A legmagasabb színvonalú szolgáltatás és ügyfélkapcsolat biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük technológiánkat és kiterjedt szervizhálózatunkat.

Már több mint 20 cégnél üzemelünk.

Az AquaMatic vízadagoló automata egy rendkívül praktikus, kis helyigényű berendezés, amely a ma ismert egyik legmodernebb víztisztító technológiával a rossz állapotban lévő hálózati vízekből is képes kiváló minőségű, ásványi anyagokat megtartó ivóvizet készíteni.

10+

Év tapasztalat

Miért válassz minket?

Koncentrálunk a munkánk pontos elvégzésére

A szűrőberendezéseket és a vízadagolót is rendszeresen, ütemterv alapján karbantartjuk.

Hogyan működik az AquaMatic?

Az AquaMatic vízadagoló automata négy fő szűrővel ellátott, melyek a szűrési feladatok közel egészét elvégzik, mindennapi használatra ajánlott készülék. Ez a berendezés a vízből kiszűri azokat az anyagokat, amelyek az emberi szervezet számára károsak, de a hálózati vízben sajnos megtalálhatóak.

Ezek után egy UV-technológia segítségével megakadályozza a megszűrt vízben a  baktériumok szaporodását. Így Ön teljes biztonsággal fogyaszthatja a végeredményt, az AquaMatic által előállított kristálytiszta ivóvizet.

Melyek ezek az anyagok?

  • lebegő szennyeződések (rozsda, homok, iszap, vízkőszemcsék)
  • íz- és szagrontó anyagokat
  • teljesen eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt
  • teljesen eltávolítja a klórszármazékokat
  • nagy hatékonysággal elpusztítja a mikroorganizmusokat (baktérium, vírus, gomba)
  • nem szűri ki a hasznos ásványi anyagokat